YAAP - Presteren, wedstrijdspanning, sportpsycholoog

TIM KONING & SUSIE CATS

Onze passie voor sport en presteren heeft ervoor gezorgd dat wij elkaar hebben ontmoet. Het was gelijk duidelijk: wij gaan onze gedeelde visie najagen en ons enthousiasme en passie met jou delen. Wij hebben vertrouwen in elkaar, bewondering voor onze verschillen en houden van elkaars kritische blik waardoor wij streven naar kwaliteit waar jij altijd ons vertrekpunt bent. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

YAAP - Presteren, wedstrijdspanning, sportpsycholoog

SUSIE CATS

Tijdens mijn studie psychologie was ik stiekem jaloers op mijn broertje. Ik verdiepte mij in wetenschappelijke theorieën en hij kon iedere dag zijn vele energie kwijt in een sportopleiding en fysiotherapie. Iedere dag trainen, fysiek sterker worden, met sport bezig zijn en presteren, dat wilde ik eigenlijk ook. Ik ben gaan wedstrijdroeien bij A.R.S.R. Skadi in Rotterdam. De puzzelstukjes begonnen langzaam in elkaar te vallen: ik begreep steeds meer van de mens, leerde hoe het was om als sporter tien keer per week te trainen en ik werd fysiek alleen maar sterker. Achteraf besef ik dat ik het laatste puzzelstukje in handen had toen ik tijdens het roeien bezweek onder de druk die ik mezelf oplegde, maar ook voor het eerst wist hoe het was om in een flow te zitten. Hier kwamen mentaal en fysiek voor het eerst bewust bij mij samen. De puzzel is compleet, ik heb zelf goud in handen!

YAAP - Presteren, wedstrijdspanning, sportpsycholoog

TIM KONING

In 2010 nam mijn vader mij mee naar een lezing van sportpsycholoog Rico Schuijers, vanaf dat moment was ik verkocht. Mijn vader zag de vlam die in mij ontwaakte, na afloop gaf hij mij het boek Kopsterk (2010) en binnen een mum van tijd had ik het boek doorgespit. Een ding was voor mij duidelijk geworden: ik word sportpsycholoog. Vanaf 2010 heb ik mij ontwikkeld als ondernemer, basis-psycholoog en coach, allen ter bevordering van mijn uiteindelijke doel: sportpsycholoog worden. Mijn vader beschreef in het boek Kopsterk (2010): Lieve Tim, voor het op te richten bedrijf waarbij je mensen kan begeleiden en coachen. Volg je hart. Sinds het overlijden van mijn vader in 2016 weet ik als geen ander hoe het is om met tegenslagen om te moeten gaan. Mijn vlam is ontwaakt, nu die van jou.

YAAP - Presteren, wedstrijdspanning, sportpsycholoog

CHARACTER CANNOT BE DEVELOPED IN EASE AND QUIET. ONLY THROUGH EXPERIENCE OF TRIAL AND SUFFERING CAN THE SOUL BE STRENGTHENED, AMBITION INSPIRED, AND SUCCES ACHIEVED – HELEN KELLER.